Spaar voor hoge korting op Thomas Titanium pannen!

Tanken bij AgriSneltank is al duidelijk goedkoop, en wordt nóg aantrekkelijker doordat u kunt meesparen voor de mooiste producten met de gezamenlijke spaaractie van AgriSneltank en Agrimarkt.

Hoe werkt het?

Bij iedere tankbeurt van 10 liter of meer bij AgriSneltank krijgt u een bonusbon met daarop een barcode. Met deze bon krijgt u maar liefst 3 extra spaarstickers aan de kassa bij Agrimarkt. Daarnaast ontvangt u bij
Agrimarkt bij iedere besteding van €10,- en bij actieproducten (spaarversnellers) een spaarsticker. Tanken en boodschappen doen bij Agri geeft u dus extra voordeel!

Spaar voor hoge korting op Thomas Titanium pannen!

De pannen van het Duitse kwaliteitsmerk Thomas komen van pas in iedere keuken. De Thomas Titanium serie is ongelofelijk makkelijk in het dagelijks gebruik. De pannen zijn gemaakt van dik aluminium, roestvrij staal en bekleed met een 3-laags anti-aanbaklaag. Dit zorgt ervoor dat het voedsel niet snel verbrandt en de pannen gemakkelijk schoon te maken zijn. Koken was nog nooit zo leuk!

De producten spaart u al met 40 spaarstickers en een bijbetaling vanaf €7,99.

Meer weten over deze actie?
Wilt u meer weten over de voorwaarden, de looptijd of de producten van deze actie? Bekijk hier alle informatie.

Blijf op de hoogte van de actuele brandstofprijzen van AgriSneltank en van de Agrimarkt Spaarversnellers via de AgriSneltank-App.

Download de Android app in de Play storeDownload de iPhone app in de appstore

Agriduidelijk

Pomp

Onze lage brandstofprijzen zijn duidelijk zichtbaar op de prijzenzuil. De lage prijs die hierop zichtbaar is, is ook echt de lage prijs waarvoor u tankt.

Gemak dient de mens. Hoe eenvoudiger hoe duidelijker: u tankt, betaalt met uw pinpas aan de pompunit, en kunt uw weg weer vervolgen.