Home

Schakel zo snel mogelijk naar een hoge versnelling

Wanneer je zo snel mogelijk naar een hoge versnelling schakelt maakt de auto minder toeren. Hoe minder toeren je auto maakt, des te minder brandstof wordt er vebruikt!

Vermijd korte afstanden met uw auto

Wanneer je veel korte afstanden met je auto rijdt stijgt het bezineverbruik per km. Dit komt doordat je vaak moet remmen en dan weer gasgeven. met name het gasgeven kost erg veel benzine.

Zorg voor een goede bandenspanning

Als je bandenspanning te laag is, is er een grotere rolweerstand wat als gevolg heeft dat je auto meer brandstof verbruikt. Ook slijten je banden sneller wanneer je bandenspanning te laag is. In de meeste gevallen kun je de juiste bandenspanning vinden in het instructie boekeje van je auto

Motor uitzetten

Wanneer je voor een brug staat en moet eventjes moet wachten kun je de motor uitzetten. Dit is ook nog goed voor het milieu.

Agriduidelijk

Pomp

Onze lage brandstofprijzen zijn duidelijk zichtbaar op de prijzenzuil. De lage prijs die hierop zichtbaar is, is ook echt de lage prijs waarvoor u tankt.

Gemak dient de mens. Hoe eenvoudiger hoe duidelijker: u tankt, betaalt met uw pinpas aan de pompunit, en kunt uw weg weer vervolgen.