Home

Overname Van Reijen Oliehandel te Achthuizen.

Vanaf 1 maart zullen de activiteiten van Oliehandel Van Reijen te Achthuizen worden voortgezet door CZAV uit Wemeldinge. De landbouwgerelateerde activiteiten zijn in 2007 door CZAV overgenomen en voortgezet. Nu zal CZAV het onbemande tankstation gaan voortzetten. Het Selfservice tankstation zal in het voorjaar van 2013 worden verbouwd naar de AgriSneltankformule. Deze onbemande tankstationformule is eigendom van CZAV. Na deze overname, exploiteert CZAV in eigen beheer 21 onbemande AgriSneltank tankstation in Zuidwest Nederland.

N59.

De strategische positie van het tankstation aan de N59 is een van de hoofdredenen waarom CZAV het totale overnametraject positief heeft afgerond. CZAV heeft met haar AgriSneltank- formule tot doel een lokaal uitgebreid netwerk te bieden aan haar klanten. Het station van de firma Van Reijen past uitstekend binnen deze visie. Naast het tankstation wat gericht is op  business to consumer,  zal CZAV ook de bestaande brandstoffen(groot)handel verder voortzetten.  De orderinname en brandstofdistributie zal hiervoor vanuit het hoofdkantoor van CZAV te Wemeldinge worden gecoördineerd.

Agriduidelijk

Pomp

Onze lage brandstofprijzen zijn duidelijk zichtbaar op de prijzenzuil. De lage prijs die hierop zichtbaar is, is ook echt de lage prijs waarvoor u tankt.

Gemak dient de mens. Hoe eenvoudiger hoe duidelijker: u tankt, betaalt met uw pinpas aan de pompunit, en kunt uw weg weer vervolgen.