Nieuws

15 mei 2018
Bij het nieuwe winkelcentrum aan de Kennedylaan heeft AgriSneltank een nieuw tankstation gebouwd. Voor het eerst kunnen onze klanten nu ook in Zeeuws Vlaanderen terecht bij AgriSneltank.
15 maart 2018
Terneuzen here we come!!!! Op 11 april 2018 is het zover. Ons eerste AgriSneltank tankstation in Zeeuws -Vlaanderen. Samen met de nieuwe Agrimarkt weer een prachtige combinatie. Kennedy retailpark Terneuzen the place to be!!!!!
26 juni 2017
Goes heeft er met tankstation "de Poel"  aan de Hudsonweg 21 een mooie tweede AgriSneltank lokatie bij. Het station is vlakbij de nieuw aangelegde afrit A58 gesitueerd. Iedereen kan vanaf nu nog makkelijker duidelijk goedkoop! tanken in Goes.
06 maart 2017
De kop is er af, aannemer van der Straaten uit Hansweert is begonnen met het grondwerk. Over 15 weken opent AgriSneltank "de Poel" vlak bij de nieuwe afrit A 58 Goes. Een prima tankstations voor onze klanten en en mooie aanvulling op het netwerk van AgriSneltank.
17 augustus 2016
Periodiek voert de overheid brandstof-contoles uit. Dit om vast te stellen of de verkochte producten voldoen aan de door de overheid gestelde normering. Op de foto het resultaat van een dergelijke controle.
30 mei 2016
  De nieuwe Hockey Club Goeree Overflakee heeft zijn keepers voorzien van nieuwe opvallende shirts. Samen met AgriSneltank en Agrimarkt gaan de keepers van HCGO voor succes!!!
20 november 2015
De brandstof afdeling van de CZAV heeft weer een nieuwe multifunctionele tankwagen in gebruik genomen. Met deze nieuwe wagen streven we naar optimaal gebruiksgemak voor de chauffeur en maximale dienstverlening aan onze klanten.
10 juni 2015
Met AgriSneltank in Kruiningen als grote broer is na AgriSneltank Krabbendijke ook AgriSneltank Yerseke een feit. Mooi dat nu iedereen in de gemeente Reimerswaal lekker duidelijk goedkoop! kan tanken. Zeker vrachtwagens zijn bij AgriSneltank Yerseke welkom. Een pomp met extra highspeed 120 ltr p/m is erg handig voor de snelle trucker.
26 mei 2015
Op een van de nieuwste loodsen van CZAV zijn zonnepanelen geplaatst. Met de opbrengst van deze panelen voorziet CZAV en dus ook het AgriSneltank hoofdkantoor zichzelf van energie. 
09 april 2015
In 2015 geeft Bosch Car Service maar liefst 10 prijzen weg van € 10.000,- voor een auto naar keuze, wanneer u uw APK bij een van onze autobedrijven laat uitvoeren. Plan daarom nu de APK voor uw auto in bij uw Bosch Car Service autobedrijf en maak kans op 1 van deze prijzen!
31 maart 2015
AgriSneltank verkoopt naast diesel en benzine ook een uitgebreid assortiment Texaco smeermiddelen voor de zakelijke gebruiker. Ons assortiment is breed en voor vele toepassingen mogelijk. Als service kan er door onze specialisten een machineparkscan worden gemaakt, en adviseren we u welkeTexaco smeermiddelen er het beste voor uw machines en wagenpark zijn.
24 november 2014
Hoewel de prijs van ruwe olie steeds verder zakt, is de daling van adviesprijzen de afgelopen periode tot stilstand gekomen.
05 november 2014
We heten u welkom op onze stand in de Zeelandhallen op de Contacta 2014 te Goes. De Contacta is voor AgriSneltank een prachtige gelegenheid om bestaande en nieuwe klanten te ontmoeten.
26 september 2014
Bij lokale Vlissingers (en een ieder die het ziet) gaat het hart sneller kloppen als ze tanken bij AgriSneltank Vlissingen.  Samen met de renovatie is er voor gekozen de achtergrond van het station te voorzien van een "Vlissingen Collage". Tanken met uitzicht is vanaf nu mogelijk bij ons tankstation in Vlissingen.
24 september 2014
Nog een paar dagen geduld en dan is vanaf maandag 29-09-2014 AgriSneltank Vlissingen weer 100 % beschikbaar voor onze klanten. Na een grondige renovatie is het station weer up to date.
03 juli 2014
Uit diverse onderzoeken blijkt dat de productie van elektrische auto’s veel energie vergt, en dan met name de productie van batterijen. Criticasters hebben het daarom over front loading van CO2-emissies tijdens de productiefase.
21 februari 2014
Ieder week wordt het brandstofdepot van AgriSneltank in Wemeldinge opnieuw aan/gevuld met eerste kwaliteit brandstoffen. Onze bevoorrading wordt altijd door dezelfde vervoerder verzorgt nl olietransport de Groot uit Stavoren.
19 februari 2014
Er is vanaf nu een handige AgriSneltank App beschikbaar. Met deze App bent u altijd uptodate tav de actuele brandstofprijzen. Ook kunt u zien welke acties AgriSneltank in samenwerking met Agrimarkt voor u te bieden heeft.
18 februari 2014
Ook Borsele heeft nu een zeer complete Agrisneltank incl Adbleu, digitale prijsaanduiding en ja ja incl superlage brandstofprijzen.  
06 december 2013
Ad Bleu
Speciaal voor onze vervoerders zijn een aantal AgriSneltankstations uitgerust met "truckersfaciliteiten" zoals een highspeedpomp 120ltr/pm en is er AdBleu te krijgen. U kunt onder locaties op de website de zgn "truck-stations" vinden.
19 november 2013
Schakel zo snel mogelijk naar een hoge versnelling Wanneer je zo snel mogelijk naar een hoge versnelling schakelt maakt de auto minder toeren. Hoe minder toeren je auto maakt, des te minder brandstof wordt er vebruikt!
07 november 2013
Met betrekking tot de pinstoring van afgelopen dagen bij SNS. SNS Bank trekt het boetekleed aan over de slechte communicatie ten aanzien van de storing en zal de communicatieprocedure aanpassen.SNS Bank is zeer druk doende met het oplossen van het probleem en zal naar verwachting vannacht
04 november 2013
AgrSneltank Ooltgensplaat kunt u vlak naast de N59 vinden bij de grote kruising Achthuizen den Bommel. Samen met Hettys verse patat restaurant en de carpoolplaats een mooi compleet geheel. Op vrijdag 1 november vond de feestelijke opening plaats.
18 september 2013
Na een grondige renovatie van het oude tankstation is Kapelle-Biezelinge een Agrisneltank- tankstation rijker. Samen met het moderne autobedrijf van de fam de Toonder vormt het een mooi strak geheel. Een duidelijk goedkope prijstelling voor de producten euro 95 en diesel is voor dit tankstation het sterkste punt.
16 augustus 2013
Recordprijzen brandstof Gepubliceerd: 15 aug 2013 De prijzen van benzine en diesel stijgen de laatste weken gestaag en komen dicht in de buurt van de recordhoogtes van vorig jaar.
14 augustus 2013
Preautorisatieproblemen ING (hopelijk) verleden tijd
Preautorisatieproblemen ING (hopelijk) verleden tijd. Mede door meldingen vanuit de achterban van NOVE (branchvereniging onafhankelijke oliehandelaren) heeft ING maatregelen genomen om de problemen met pre-autorisatie bij betaalautomaten te voorkomen.
02 mei 2013
Wavenergy
WavEnergy is een uitvinding, waarmee er energie uit golfslag gehaald wordt http://facebook.com/wavenergy. Drie leerlingen van het Calvijn college hebben met dit idee op de nationale INESPO duurzaamheids-olympiade 2012 de hoofdprijs gewonnen.
27 maart 2013
Goes latijns-Amerika een feest voor iedereen, net zo als het goedkoop tanken bij een van onze 30 Agrisneltank locaties.
08 maart 2013
Natuurlijk kunt u altijd onze (mobiel) website bezoeken om een van de meer dan 30 AgriSneltank locaties op te zoeken. Maar een folder is natuurlijk ook altijd handig. Wij ontwierpen speciaal voor u een folder in klein formaat die u altijd bij u kunt hebben onderweg in de auto. Vraag de folder aan via de website.
05 maart 2013
Aanleg rotonde Aagtekerke, kruising Rijsoordselaan/ Pekelingseweg/ Koekoeksweg
04 februari 2013
Overname Van Reijen Oliehandel te Achthuizen.
07 januari 2013
Onlangs werd het hoogste punt bereikt bij het bouwen van ons nieuwe hoofdkantoor. Moederbedrijf CZAV investeerd namelijk in een nieuw kantoor voor zichzelf en haar dochterondernemingen. Medio april zal het personeel hun nieuwe werkplek in gebruik kunnen nemen.
11 december 2012
AgriSneltank Kruiningen.
Onder grote belangstelling van de schoolkinderen werd vanmorgen een benzinepomp naast de skelterbaan van de Comrieschool te Kruiningen gemonteerd. Samen met technisch servicebedrijf Actitec uit Kapelle heeft AgriSneltank voor dit alternatieve speeltoestel gezorgt.
14 november 2012
Vandaag 14-november-2012 is Oud-Beijerland een schitterende Agrimarkt supermarkt rijker. Agrimarkt en AgriSneltank zijn allebei bedrijven van de CZAV.
09 november 2012
Per 1 november bestaat de mogelijkheid om met uw AgriSneltank tankpas gebruik te maken van het netwerk van tankstation van de Pooter olie Terneuzen. Beide netwerken zijn in staat om zowel de Pooter lokaalkaart alswel de AgriSneltank tankpas te accepteren. Door deze samenwerking ontstaat een netwerk van 30 tanklocaties door geheel Zeeland.
28 augustus 2012
bloemen
Met uw tankbon 10% korting op ALLE bloemen en planten bij Agrimarkt. Vrolijk groen in huis met AgriSneltank.
02 juni 2012
logo voetbalawards
AgriSneltank sponsor voetbaltalent van het jaar 2012 - Tijdens een groots voetbalevent ter ere van het Zeeuwse voetbal op vrijdag 1 juni, kreeg de 21-jarige Yves Nyemb van V.V. Goes uit handen van Jan Poortvliet de Award voor talent van het jaar. We wensen Yves veel succes in zijn verdere voetbalcarriere!
19 februari 2012
6 februari 2012 nam AgriSneltank weer een nieuwe tankwagen in gebruik. Deze combinatie is speciaal voor de bevoorrading van de AgriSneltankstations aangeschaft.

Agriduidelijk

Pomp

Onze lage brandstofprijzen zijn duidelijk zichtbaar op de prijzenzuil. De lage prijs die hierop zichtbaar is, is ook echt de lage prijs waarvoor u tankt.

Gemak dient de mens. Hoe eenvoudiger hoe duidelijker: u tankt, betaalt met uw pinpas aan de pompunit, en kunt uw weg weer vervolgen.